CURSUS VIJVERS HOUDEN VOOR BEGINNERS  

Functioneert de vijver niet naar behoren, overheersen de algen of gaan de vissen steeds dood?

De oplossing is dichtbij: Hugo Aqua is een uitstekend adres voor bezitters van een vijver. Natuurlijk kan de kennis over de vijver nooit groot genoeg zijn, daarom organiseert Hugo Aqua ieder jaar enkele vijveravonden, een vrijwillige vijverkeuring en een vijvercursus.

Jaarlijks organiseert Hugo Aqua deze vijvercursus, de data voor 2020: 31 maart, 14 april en 28 april in wijkcentrum De Horst, van Eedenplein 5 Heerhugowaard

Bij aanmelding bent u tot het einde van het jaar automatisch lid van Hugo Aqua en (indien gewenst) de overkoepelende bond NBAT. U bent dan van harte welkom op onze ledenavonden, die iedere derde dinsdag van de maand (behalve juni,  juli en augustus) plaatsvinden in Buurthuis "De Ezel" te Heerhugowaard, ook kunt u dan kosteloos en geheel vrijblijvend deelnemen aan de vijverkeuring en de aquariumcursus.

Ook ontvangt u dan vanaf april het maandelijks clubblad Hugo Aqua Nieuws en (indien u lid ben van de de NBAT) het full-collor maandblad van de overkoepelende bond NBAT,
twee bladen vol nuttige informatie over vijvers en aquaria, en natuurlijk bent u van harte welkom op onze twaalf contactavonden.

Deze cursuskosten bedragen € 25,00, vooraf te voldoen op NL53 INGB 0002 9597 97, t.n.v. Aquarium- en Terrariumver Hugo Aqua.

 

Voor vragen of informatie mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of bel vrijblijvend naar 072 - 57 42 751. 

 NBAT

anrokoi banner

banner2

© Hugo-Aqua. All Rights Reserved.

Joomla website beheer by Ger Floris